LES NOSTRES DIRIGIDES

ESPAI FITNESS NTB

Què és què i per a què serveix?

ABDOMINALS EXPRESS

Activitat no coreografiada de baixa intensitat. Sessions específiques de treball de reforçament muscular de la zona abdominal i lumbar.

BALANCE

Respira, estira, desestressa’t! Això és el Balance, una bonica combinació de Ioga, Tai-txí i Pilates adaptada a la música. Perfecte per crear harmonia entre la teva respiració, ment i cos. Millora la teva flexibilitat, desenvolupa força a tot el teu cos i el eleva el teu benestar mental.

BALL LLATÍ

Activitat on combinem varies ritmes llatins com la salsa, bachata, meringue, samba, cumbia, cha cha cha,... Fomenta Ia millora les relacions socials. Exercici aeròbic, millora l’equilibri I desenvolupa la coordinació. Teràpia alliberadora de l’estrès.

COMBAT

Activitat dirigida d’alta intensitat i d’objectiu cardiovascular. Es treballen diferents arts marcials mixtes, com ara, el kick boxing, la boxa, el karate, muai thai, entre d’altres.

FUNCIONAL TRAINING

Activitat no coreografiada de mitja/alta intensitat de curta durada on l’objectiu principal és el treball de la força.
Combina exercicis funcionals per treballar el tren superior i l’inferior.

GAC

Activitat no coreografiada on l’objectiu principal és el treball de la força de cames, gluti i abdomen. Treballem en profunditat la musculatura, sobretot, del gluti superior i mig, com també el recte anterior i tant la part anterior com posterior de les cames.

HIIT (High Intensity Interval Training)

Activitat d’alta intensitat on l’objectiu principal és el treball metabòlic i la crema de calories. Combina la força amb un treball cardiovascular.

IOGA VINYASA

“Vinyasa” significa “anar a través” o “moviment”. Vinyasa és sincronitzar la respiració i el moviment per unir una asana a una altra i fluir amb la respiració i el moviment postura a postura. Es pot definir com una meditació en moviment,
una mètode característic dels estils de ioga dinàmics.La pràctica física dinàmica ajuda a depurar l’organisme, a crear lleugeresa i evitar l’estancament, tant físic com mental ajudant-nos així a adquirir una visió interna i externa.

MIND-PILATES

Metodologia que combina Pilates i Mindfulness amb treball de la respiració. Durant la sessió de Mind-Pilates et cuidaràs tant física como emocionalment. La seva pràctica continuada t’ajudarà a mantenir controlat l’estrès, l’ansiestat i aconseguir el benestar i l’equilibri desitjats.

PILATES

Activitat en grup enfocada al treball conscient i integral del cos. S’utilitzen exercicis de terra bàsics de Pilates complementats amb el treball acurat de respiració, estiraments i millora postural. S’aconsegueix un cos sa i equilibrat.

PILATES RESPIRA

Activitat de baixa intensitat que et permet treballar la teva respiració en profunditat. Aprèn a combinar exercicis bàsics del Pilates amb la inal·lació i exal·lació corresponent a cada moment.

SPINNING

Activitat de ciclisme indoor. Activitat dirigida que es realitza amb una bicicleta estàtica de pinyó fix. L’instructor guia i motiva el grup seguint el ritme de la música, tot indicant la cadència de pedalada i la intensitat.

STEP-CORE

Activitat coreografiada de mitja/alta intensitat on es realitzen passos bàsics de l’step enllaçats formant una coreografia. Ho combinem amb treball de força del core.

ZUMBA I ZUMBA KIDS

Consisteix en una activitat cardiovascular on ballem diferents ritmes llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. El Zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories.