LES NOSTRES DIRIGIDES

ESPAI FITNESS NTB

Què és què i per a què serveix?

ABDOMINALS EXPRESS

Activitat no coreografiada de baixa intensitat. Sessions especifiques de treball de reforçament muscular de la zona abdominal i lumbar.

BALL LLATÍ

Activitat on combinem varies ritmes llatins com la salsa, bachata, meringue, samba, cumbia, cha cha cha,... Fomenta Ia millora les relacions socials. Exercici aeròbic, millora l’equilibri I desenvolupa la coordinació. Teràpia alliberadora de l’estrès.

ESTIRAMENTS

Activitat no coreografiada de baixa intensitat. El seu objectiu és treballar la flexibilitat.

FUNCIONAL TRAINING

Activitat no coreografiada de mitja/alta intensitat de curta durada on l’objectiu principal és el treball de la força.
Combina exercicis funcionals per treballar el tren superior i l’inferior.

GAC

Activitat no coreografiada on l’objectiu principal és el treball de la força de cames, gluti i abdomen. Treballem en profunditat la musculatura, sobretot, del gluti superior i mig, com també el recte anterior i tant la part anterior com posterior de les cames.

GYM SUAU

Activitat no coreo de baixa intensitat. Activitat col•lectiva que té com a objectiu la millora o el manteniment de la condició física general mitjançant exercicis individuals o en grup, circuits, formes jugades i materials diversos. Intensitat baixa i apta per totes les edats.

HIIT (High Intensity Interval Training)

Activitat d’alta intensitat on l’objectiu principal és el treball metabòlic i la crema de calories. Combina la força amb un treball cardiovascular.

IOGA VINYASA

“Vinyasa” significa “anar a través” o “moviment”. Vinyasa és sincronitzar la respiració i el moviment per unir una asana a una altra i fluir amb la respiració i el moviment postura a postura. Es pot definir com una meditació en moviment,
una mètode característic dels estils de ioga dinàmics.La pràctica física dinàmica ajuda a depurar l’organisme, a crear lleugeresa i evitar l’estancament, tant físic com mental ajudant-nos així a adquirir una visió interna i externa.

MINDFULLNESS

Meditació guiada de 20’ per recuperar la qualitat de vida. És una pràctica que es basa en la consciència i la percepció aguditzada del present. Consisteix en escoltar plenament els sentiments i les sensacions, concentrant-se en la respiració, el pensament i les emocions sense jutjar-los.

PILATES

Activitat en grup enfocada al treball conscient i integral del cos. S’utilitzen exercicis de terra bàsics de Pilates complementats amb el treball acurat de respiració, estiraments i millora postural. S’aconsegueix un cos sa i equilibrat.

PILATES ADVANCED

Activitat que et permet treballar d’una manera més exigent el mètode Pilates a través de moviments més fluids que et provocaran la reducció d’estrès, i et permetrà incrementar la teva força i la flexibilitat.

PILATES I ESPAI ESTIRA

Activitat de baixa intesitat on l’objectiu principal és la combinació del mètode Pilates i el treball de la flexibilitat. Treballem més en profunditat els estiraments dels principals grups musculars i també fem un repàs a tots els exercicis bàsics del Pilates.

PILATES RESPIRA

Activitat de baixa intensitat que et permet treballar la teva respiració en profunditat. Aprèn a combinar exercicis bàsics del Pilates amb la inal·lació i exal·lació corresponent a cada moment.

SPINNING

Activitat de ciclisme indoor. Activitat dirigida que es realitza amb una bicicleta estàtica de pinyó fix. L’instructor guia i motiva el grup seguint el ritme de la música, tot indicant la cadència de pedalada i la intensitat.

ZUMBA

Consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories.