LES NOSTRES DIRIGIDES

ESPAI FITNESS NTB

Què és què i per a què serveix?

SPINNING

És un exercici de cames principalment, on el monitor o professor pot mitjançant el canvi de la freqüència de pedaleig i de la resistència al moviment, realitzar tot tipus d'intensitats.

ZUMBA

Sessió d’entrenament de la capacitat aeròbica on es realitzen coreografies senzilles i fluïdes tot seguint el ritme de la música.

GAC

Sessió d’entrenament muscular específic de glutis, abdominals i cames.

IOGA

Ioga tradicional on es combinen les asanes (postures), pranayama (exercicis de respiració) i la flexibilitat tot enllaçat amb un seguit de moviments. Té com a objectiu incrementar l’estat de salut, la consciència i la relaxació.

PILATES

Activitat on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda fins la més perifèrica amb l’objectiu d’aconseguir un control precís del cos de la forma més saludable i eficient possible. S’incrementa la força i la flexibilitat del cos.

ABDOMINALS EXPRESS

Activitat intensa de 20 minuts on s'hi treballen exercicis abdominals amb treball compensatori de glutis i zona lumbar.

ESTIRAMENTS

Estiraments globals i analítics destinats a la millora de l’amplitud de moviment i la recuperació post esforç.

HIPOPRESSIUS

Tècniques de treball abdominal amb postures i moviments que aconsegueixen una disminució de la pressió en les cavitats toràcica, abdominal i de la pelvis.

TBC

Activitat dirigida que combina exercicis de tonificació i exercicis cardiovasculars mitjançant el mètode d’entrenament d’intervals.