ESCOLA JUVENIL

Classes dirigides a nens de 3 a 18 anys, on es familiaritzaran amb la pràctica del tennis, treballaran els cops, aprendran les regles del joc i s’endinsaran en el món de la competició. El Club disposa de 3 pistes de mini tennis, on els més petits treballen la psicomotricitat i on aprenen ràpidament els primers cops.

ESCOLA D’ADULTS

Classes dirigides tant a jugadors que volen iniciar-se en el món del tennis com a aquells que volen millorar o potenciar el seu nivell de joc globalment.

COMPETICIÓ

Es nodreix de jugadors joves a partir de la categoria Benjamí i fins a la categoria Junior, amb entrenaments específics per a cada alumne i grup, preparació física i seguiments als Circuits de la Federació Catalana de Tennis i a diversos torneigs oberts arreu de Catalunya. Des de l’any 2011 es complementa amb el Servei de Fisioteràpia, dins les mateixes instal·lacions del Nou Tenis Belulla.

CLASSES PARTICULARS

Les classes particulars i combinades des de les 08.00 fins les 23.00 hores ininterrompudament complementen l’Escola de tennis NTB, per aquells que volen un tracte personalitzat, per l’anàlisi i correcció d’un cop determinat o pels que volen jugar de tu a tu amb algun dels tècnics del club.