CLUBPROMOCIONS

OBRIM AL PÚBLIC EL DILLUNS 25 DE MAIG!

By May 19, 2020 No Comments

ARA SÍ, CONFIEM OBRIR AL PÚBLIC EL PROPER DILLUNS 25 DE MAIG!👏🏼 Tenim el club a punt i estem preparats per donar suficient seguretat als socis i usuaris començant amb els esports que de moment estan permesos a la fase 1: el tennis i el pàdel.

Un cop interpretat el B.O.E. per la Secretaria General de l’esport de la Generalitat juntament amb les Federacions Esportives, no podrem obrir aquest dilluns dia 18.

Confiem però, ara sí, obrir dilluns 25 de maig.

Des d’aquest mateix moment podeu reservar classes particulars de tennis i pàdel. (Els membres d’una mateixa família que convisquin junts poden fer classes dobles o grupals).

 

A partir d’aquest dilluns dia 18 de maig obrirem les reserves de pistes de tennis i pàdel per jugar 1vs1. (Els membres d’una mateixa família que convisquin junts poden jugar dobles 2vs1 ó 2vs2; per exemple un matrimoni podria jugar amb un altre matrimoni).

                                                                                                                                              

Tenim el Club a punt i estem preparats per donar suficient seguretat a socis i usuaris començant amb els esports que de moment estaran permesos en la fase 1: el tennis i el pàdel.

A partir també del 25 de maig el Bar donarà servei a les terrasses del Club en els horaris de major afluència. Us esperem a tots per saludar-vos i xerrar una estona amb companys i amics.

L’horari del Club de dilluns a divendres serà provisionalment de 08:30 a 13:30 i de 16:00 a 22:00hs.

Dissabte i diumenge de de 08:30 a 13:30 i de 16:00 a 21:00hs

(Horari ampliable segons afluència i demanda de pistes).

Jugadors i reserves de pàdel:

–        Reserves de pista d’1 hora a través de l’APP Match Point i per mail a la Virgínia a virginia@noubelulla.com  (Els jugadors que desitgin més estona podran fer-ho sempre que hi hagi prou disponibilitat de pistes).

–        Reserves seguint la dinàmica habitual amb 1 setmana d’antelació com a màxim. Inici reserves dilluns dia 18 de maig pel dilluns dia 25.

Classes particulars de pàdel:

–        Des de la rebuda d’aquest comunicat, obrim la reserva d’hores per fer classes individuals de pàdel. (Les famílies poden reservar classes grupals).

–        Preu classe individual: socis 22€, no socis 25€.

–        Per concertar i reservar classes us heu d’adreçar a la Virgínia a virginia@noubelulla.com

–        Inici de les classes particulars concertades dilluns dia 25 de maig.

Jugadors i reserves de tennis:

–        Reserves de pista d’1 hora contactant amb Marc Roca a marc@noubelulla.com (Els jugadors que desitgin més estona podran fer-ho sempre que hi hagi prou disponibilitat de pistes).

Classes particulars de tennis:

–        Des de la rebuda d’aquest comunicat, obrim la reserva d’hores per fer classes individuals de tennis. (Les famílies poden reservar classes grupals).

–        Preu classe individual: socis 25€, no socis 30€.

–        Per concertar i reservar classes us heu d’adreçar a Marc Roca a marc@noubelulla.com

–        Inici de les classes particulars concertades dilluns 25 de maig.

Durant la setmana vinent rebreu més informació per part nostre sobre mesures higièniques i consells de les Autoritats i Federacions, i de les accions dutes a terme pel club com els punts de desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic i d’altres.

Igualment, per dubtes i aclariments, o per qualsevol cosa que necessiteu, estem a la vostre disposició:

Àrea de Pàdel i Gerència, Virgínia Hernàndez, a virginia@noubelulla.com

Àrea de Tennis i Direcció General Marc Roca a  marc@noubelulla.com

Estarem encantats d’atendre-us.

Cuideu-vos molt i ens veiem aviat!