CLUB

COMUNICAT OFICIAL

By March 12, 2020 No Comments

Remitim COMUNICAT OFICIAL de la Federació Catalana de Tennis:

“Davant la darrera comunicació de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, en relació a l’afectació del COVID-19  la Federació Catalana de Tennis /  comunica el següent:

S’ajornen totes les competicions federades arreu del territori català a partir d’aquest dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació.”

 

Remitim COMUNICAT OFICIAL de la Federació Catalana de Pàdel:

“Atès el comunicat publicat avui per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) en relació a l’afectació del COVID-19 al sector esportiu català, la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) comunica el següent:

  • S’ajornen totes les competicions de pàdel federat al territori català a partir del dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.
  • La evolució de la situació i les mesures que puguin ser arbitrades per les autoritats sanitàries determinaran l’adopció de recomanacions addicionals.”