Aconsegueix beques USA

Des del Nou Tenis Belulla, i gràcies a Ludus Sports Management, volem ajudar a joves estudiants i esportistes a aconseguir una beca esportiva per estudiar a una universitat dels Estats Units. Alguns jugadors del Nou Tenis Belulla ja hi han estat. És el cas de David Clavera, co-creador de Ludus Sports, o Iván Angulo, ambdós molt satisfets amb l’experiència que hi vàren viure.

A Ludus t’ofereixen un assessorament personalitzat. Compten amb experiència en el sector, així com una àmplia xarxa de contactes que els permetrà aconseguir la universitat que millor s’ajusti al perfil i les preferencies de l’esportista.

Els requisits per a fer-ho són senzills:

  1. Edat. Tenir entre 17 i 21 anys.
  2. Nivell d’estudis. S’ha de tenir el batxillerat aprovat sense haver repetit cap curs. Una bona nota d’aquest serà positiva de cara a optar a les beques acadèmiques que otorguen les mateixes universitats.
  3. Nivell d’anglès. S’ha de tenir un nivell que permeti superar els exàmens d’accés a la universitat: el SAT (Selectiu Amercià) i TOEFL.
  4. Resultats esportius. És important comptar amb resultat esportius significatius i recents que captin l’interès dels coaches.